Viltbal - Wolkraal 1,5 cm | gratis verzending | meer dan 25 kleuren | fairtrade

€ 2,25
Inhoud: 15 Pcs

Prijs incl. btw excl. verzendkosten

Wolkleuren

Dit is de groothandel webshop van Straid. Aankopen zijn hier uitsluitend mogelijk na een goedgekeurde aanmelding als zakelijke klant en vervolgens alleen na in te loggen. Na bestelling wordt contact opgenomen over levering en betaling.

Consumenten kunnen de producten van Straid kopen via de webshop van fairfriends.

Zakje met 15 prachtige viltkralen van ongeveer 1,5 cm diameter.  Je kunt ze op allerlei manier...meer

Zakje met 15 prachtige viltkralen van ongeveer 1,5 cm diameter. 

Je kunt ze op allerlei manier gebruiken. Maak er een mooie ketting van of gebruik ze bij je kaarten, knutsel- of kunstwerken. Ook leuk om op kleding te naaien of aan een deken.

Inspiratie nodig? Knutselen met kinderen vanaf 5 jaar? Op deze pagina vind je enkele leuke instructie videos!

De kralen worden met de hand gevilt van 100% schapenwol in Nepal.


Extra informatie

Tip: Houd (je muis) even stil boven de afbeelding van de kleur en de naam van de kleur wordt getoond.

Let op: De kleur op je beeldscherm is indicatief en kan afwijken van de werkelijke kleur. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar.

Productnr.: Straid104204.1
Land van herkomst: Nepal
Materiaal: Schapenwol
Extra informatie

Tip: Houd (je muis) even stil boven de afbeelding van de kleur en de naam van de kleur wordt getoond.

Let op: De kleur op je beeldscherm is indicatief en kan afwijken van de werkelijke kleur. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar.

Over Creaid

Creaid is het creatieve label van Straid. Eerlijke materialen om zelf de mooiste creaties te maken. Dat geeft een dubbel goed gevoel!

Over Natural Wool House

De naam zegt het al: wol vormt de basis voor een groot assortiment viltproducten. Een wollige onderneming, met een weinig lollige aanleiding. Oprichter Maheshwor was sociaal werker en ving verstoten vrouwen op. In de Nepalese cultuur verliezen gescheiden vrouwen de meeste rechten (helaas, de situatie verbetert wel langzaam maar zeker!), maar behouden vaak wel de plicht om hun kinderen op te voeden. Vaak zonder baan en dat maakt het bijzonder lastig.

De opvang is voor deze vrouwen tegenwoordig steeds beter geregeld. Maar opvang alleen is onvoldoende. Het opbouwen van een eigen, meer onafhankelijk bestaan, waarin ze hun kinderen een toekomst kunnen bieden, is hun grote wens. Werk geeft ze niet alleen een eigen inkomen, maar ook voldoening en vertrouwen. Voor Maheshwor de aanleiding om ze via het opleiden tot viltster een nuttige dagbesteding te bieden. Dat is hem gelukt en dat is zeker wel lollig!

Inmiddels werken er gemiddeld dertig vrouwen bij Masheshwor en zijn zakenpartner Kishor. Hun kwaliteitsproducten worden naar steeds meer landen geëxporteerd. We zijn er trots op dat we daaraan een bijdrage kunnen leveren en jou kennis kunnen laten maken met de wollige, duurzame, warme, decoratieve creaties van Natural Wool House.

Herkomst Viltbal - Wolkraal 1,5 cm | gratis verzending | meer dan 25 kleuren | fairtrade